LEXO MËSO STUDIO ME EMRIN E {ALL-LLAHUT} I CILI KRIJOJ QDO GJË
 
ForumPortalGalleryLatest imagesKërkoRegjistrohuidentifikimi

Latest discussions

   Temat  Search in  Përgjigjet  Autori  Shikime  Mesazhi i fundit 
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  70 Gjërat e dobishme ne Windows 7 (Tips & Tricks)


RENTI0FLORENTI2250Tue Mar 18, 2014 5:29 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Hoxha Enes Goga per Atifeten


DERSE ISLAME0FLORENTI1436Wed Jan 01, 2014 12:33 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  SI TE DERGOJME SMS FALAS NGA INTERNETI NE TELEFON


RENTI0FLORENTI2470Wed Jan 01, 2014 12:28 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  The Quran and the Bible in the Light of Science - Part 4/4 - Dr. Zakir Naik & Dr. William Campbell


DERSE ISLAME0FLORENTI2845Sun Oct 14, 2012 11:36 am
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Shaka TARZANI - Irfan Salihu


DERSE ISLAME0FLORENTI1272Sun Oct 14, 2012 11:28 am
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  ► 6:31► 6:31 Irfan Salihu mbulesa


DERSE ISLAME0FLORENTI1168Sun Oct 14, 2012 11:22 am
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Përshëndetja jonë - Hoxhë Irfan Salihu - Hutbe


DERSE ISLAME0FLORENTI1194Sun Oct 14, 2012 11:22 am
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  ► 1:08► 1:08 Pornografia verbon syte - E VERTETE SHKENCORE


DERSE ISLAME0FLORENTI1200Sun Oct 14, 2012 11:21 am
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Irfan Salihu Muzika


DERSE ISLAME0FLORENTI1255Sun Oct 14, 2012 11:20 am
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  ► 54:50► 54:50 Super Ligjerata per Alkoolin nga Irfan Salihu


DERSE ISLAME0FLORENTI1243Sun Oct 14, 2012 11:18 am
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  ► 50:18► 50:18 Medina - Irfan Salihu


DERSE ISLAME0FLORENTI1158Sun Oct 14, 2012 11:18 am
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Irfan Salihu ndodhija e djaloshit 1


DERSE ISLAME0FLORENTI722Sun Oct 14, 2012 11:17 am
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Irfan salihu ne Austri


DERSE ISLAME0FLORENTI526Sun Oct 14, 2012 11:16 am
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Irfan Salihu


DERSE ISLAME0FLORENTI532Sun Oct 14, 2012 11:15 am
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  -Qe ni webfaqe per mi qele webfaqet te cilat nuk hamen ne pc e juaj


RENTI0FLORENTI701Thu Oct 04, 2012 2:03 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Ja nje program shum i mire qe brenda ti jan shum e shum programe te tjera


RENTI0FLORENTI1051Thu Oct 04, 2012 1:26 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  EMRA TE PROGRAMEVE PER CONVERTIM NE PDF EXCEL WORD PPT ETJ


RENTI0FLORENTI5619Thu Oct 04, 2012 1:21 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Programet te cilat sherbejn per zgjidhjen e detyrave te matematikes


SHKENC0FLORENTI2153Thu Sep 13, 2012 2:50 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Gjuha programuese C


RENTI0FLORENTI701Thu Sep 13, 2012 2:18 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Si ta gjejme passwordin e addreses qe e kimi harruar


RENTI0FLORENTI772Thu Sep 13, 2012 2:14 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Program per :Zgjedhje e detyrave matematikore!!! HAP PAS HAPI


RENTI0FLORENTI9735Sat Aug 04, 2012 4:21 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Program per me lujt me lojra te reja ne pc te vjeter


RENTI0FLORENTI2456Wed Jul 25, 2012 2:09 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  GJËRA QË E PRISHIN DHE NUK E PRISHIN AGJËRIMIN


GJËRA QË PRISHIN DHE NUK E PRISHIN AGJËRIMIN0FLORENTI1961Wed Jul 25, 2012 6:48 am
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Foto islame


Titulli: Foto islame0FLORENTI1794Tue Jul 24, 2012 1:09 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

 Lajmërim: Titulli: Hadithe të ndryshme të Muhamedit s.a.v.s.


Hadithe të ndryshme të Muhamedit s.a.v.s.0FLORENTI795Tue Jul 24, 2012 12:43 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Si te luajm me lojrat e reja ne pc te vjetër


RENTI0FLORENTI915Tue Jul 03, 2012 2:31 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Qendrimi i Sherjatit ndaj Kenges dhe muzikes Sadullah Bajrami


DERSE ISLAME0FLORENTI2185Fri Apr 01, 2011 4:31 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Kryelartesia - Sadullah Bajrami


DERSE ISLAME0FLORENTI1135Fri Apr 01, 2011 4:30 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Takim Vllazëror ne Pejë - Mazllam Mazllami Enes Goga


DERSE ISLAME0FLORENTI1020Fri Apr 01, 2011 4:28 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Ndryshimet e fundit në Gjithësi - Enes Goga


DERSE ISLAME0FLORENTI1112Fri Apr 01, 2011 4:26 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Dr. Zakir Naik & Dr. William Campbell


DERSE ISLAME0FLORENTI987Fri Apr 01, 2011 4:25 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  PYETJE DHE PERGJIGJE Shefqet Krasniqi


DERSE ISLAME0FLORENTI1548Fri Apr 01, 2011 4:20 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Shefqet Krasniqi dhe Artistat Kosovarë


DERSE ISLAME0FLORENTI966Fri Apr 01, 2011 4:19 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Emisioni Fetar ne RADIO KOSOVA E LIR ( Dr. Shefqet Krasniqi )


DERSE ISLAME0FLORENTI1537Fri Apr 01, 2011 4:18 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Vlera e drejtimit dhe plotësimit të safave


Gjithqka Rreth Fejes Islam0FLORENTI1258Fri Apr 01, 2011 1:24 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Arken a Salah – 14 shtyllat e namazit


Gjithqka Rreth Fejes Islam0FLORENTI951Fri Apr 01, 2011 1:22 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Mrekullitë shkencore mjekësore në namazin e natës


Gjithqka Rreth Fejes Islam0FLORENTI852Fri Apr 01, 2011 1:20 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Namazi i xhumasë


Gjithqka Rreth Fejes Islam0FLORENTI828Fri Apr 01, 2011 1:18 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  18 dobit e namazit


Gjithqka Rreth Fejes Islam0FLORENTI1246Fri Apr 01, 2011 1:16 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Rëndësia e ruajtjes së namazit


Gjithqka Rreth Fejes Islam0FLORENTI702Fri Apr 01, 2011 1:14 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Namazi i sabahut masë e dashurisë ndaj Allahut të Lartësuar


Gjithqka Rreth Fejes Islam0FLORENTI751Fri Apr 01, 2011 1:12 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Lënia e namazit është shkak për ndëshkimin në varr


Gjithqka Rreth Fejes Islam0FLORENTI836Fri Apr 01, 2011 1:10 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Tubimi i melekëve në namazin e sabahut dhe të ikindisë dhe kërkimi i faljes për ata që prezentojnë në to


Gjithqka Rreth Fejes Islam0FLORENTI804Fri Apr 01, 2011 1:08 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Namazi shërim i mendjes dhe i trupit


Gjithqka Rreth Fejes Islam0FLORENTI1335Fri Apr 01, 2011 1:06 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Vlera e namazit të natës


Gjithqka Rreth Fejes Islam0FLORENTI766Fri Apr 01, 2011 1:04 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Rritja e vullnetit për NAMAZ


Gjithqka Rreth Fejes Islam0FLORENTI666Fri Apr 01, 2011 12:59 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Namazi i udhëtarit


Gjithqka Rreth Fejes Islam0FLORENTI841Fri Apr 01, 2011 12:57 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  99 Emrat e All-ahut


Gjithqka Rreth Fejes Islam0FLORENTI2531Fri Apr 01, 2011 12:49 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Kuptimi - Es-selamu Alejkum


Gjithqka Rreth Fejes Islam0FLORENTI903Fri Apr 01, 2011 12:42 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Asnjë mesazh i riLatest topics and discussions - TE VËLLAZËRIA ISLAME*(FABA)* Empty

  Qfar kuptimi ka ezani


Gjithqka Rreth Fejes Islam0FLORENTI880Fri Apr 01, 2011 12:41 pm
FLORENTI Shiko mesazhin e fundit
Mbrapsht në krye
Faqja 1 e 2Shko tek faqja : 1, 2  Next
Kërce tek:  
Free forum | ©phpBB | Forum mbështetës | Report an abuse | Latest discussions